Ko pomislimo na personalizacijo avtomobila, veliko ljudi takoj pomisli na novo barvo karoserije ali drage dodatke. Obstaja pa vedno bolj priljubljen trend v svetu avtomobilizma, ki omogoča popolno preobrazbo vozila brez potrebe po lakiranju ali trajnih spremembah. Govorimo o "car wrappingu" - revolucionarni tehniki, ki uporablja posebno vinil folijo za prekrivanje površine vozila. V tem članku bomo raziskali vse, kar morate vedeti o car wrappingu in zakaj je postal priljubljen izbor mnogih avtomobilskih lastnikov doma in po svetu.

V mesecu avgustu smo se udeležili jubilejnega 60. Pomurskega sejma AGRA, ki je potekal med 20. in 25. avgustom 2022.

 

Z oblacila-obutev.si, smo se predstavili novemu področju v Sloveniji, natančneje v severno-vzhodnem delu Slovenije.

 

Predstavili smo se kar z nekaj novosti, ki so še bolj popolnile naš prodajni asortiment izdelkov spletne strani oblacila-obutev.si.

Pri podjetju Antares d.o.o. vedno strmimo h korektnem odnosu s svojimi poslovnimi partnerji, hkrati pa strmimo tudi k temu, da našim zvestim kupcev/partnerjem vedno nudimo čim boljšo storitev in sodobne materiale/izdelke.

 

Pojem industrijske nalepke zajema širok spekter, ki ga je težko opredeliti kajti vsak naročnik ima svoje zahteve. Pri nas se vsakemu naročniku prilagodimo kolikor se le lahko.

Če smo v prejšnjem blogu samo omenili strojno vezenje, ga bomo tu opisala v podrobnosti in vam navedli zakaj se je vredno odločiti za tovrstno tehniko dodelave na vaše izbrane produkte. Pri nas uporabljamo najsodobnejše industrijske stroje za vezenje proizvajalca BROTHER, ki so zmožni vezenja s hitrostjo preko 1000 vbodov na minuto.

Marsikdo se sprašuje kje lahko dobi potiskano majico, eno ali večjih količin, hitro ter ugodno. Antares je prava rešitev za tovrstna vprašanja. Skupaj z našimi prodajnimi referenti in tehnologi vedno najdemo ustrezno rešitev. Ponujamo različne vrste tiska kot tudi strojno vezenje

   

©2017 - 2024 Antares. Vse pravice pridržane.
Izvedba: 5ka.Agencija