Če smo v prejšnjem blogu samo omenili strojno vezenje, ga bomo tu opisala v podrobnosti in vam navedli zakaj se je vredno odločiti za tovrstno tehniko dodelave na vaše izbrane produkte. Pri nas uporabljamo najsodobnejše industrijske stroje za vezenje proizvajalca BROTHER, ki so zmožni vezenja s hitrostjo preko 1000 vbodov na minuto.

 

Vezenje je vsekakor ena izmed najbolj iskanih tehnologij dodelave na tekstil zaradi svojih tehničnih lastnosti, kot so: visoka stopnja vzdržljivosti na obrabo, lahko vzdrževanje in pa navsezadnje videz oz. izgled končnega produkta.

Dandanes lahko z vezenjem dosežemo različne debeline vezenin kot npr. vezenja na kapah, kjer lahko upodabljamo 3D teksture – vezenje več nivojih oz. plasteh.

 

IZDELAVA PROGRAMA ZA VEZENJE

Za kakovostno vezenje je potrebno narediti kakovosten program. Za to potrebujemo specializiran računalniški program, ki nam bo omogočil pretvorbo slike na tisoče vbodov. Ta program bo točno definiral število, vrsto, smer in gostoto vbodov, ki so seveda povezani z zahtevnostjo vašega logotipa.

Program za vezenje se za vse nova podjetja izdela samo enkrat, nato ga trajno hranimo do nadaljnjih sprememb vašega logotipa.

V primeru, da že imate narejen program za vezenje, nam ga posredujte v ustreznem formatu, mi bomo le tega pregledali in vam odgovorili ali ustreza naši strojni opremi.

Za vse tiste, ki programa nimate, nam posredujte vaš logotip v vektorski obliki(CDR, AI, BMP, PDF, EPS itd.)

Na zahtevo stranke izdelamo tudi tesni vzorec vezenja.

 

VEZENJE NA GOTOVE IZDELKE

  • vezemo na oblačila (majice, puloverji, jakne, hlače) in na vse elemente oblačil (ovratniki, rokavi, prednji in zadnji deli oblačil, žepi in poklopci morajo biti ukrojeni, vendar ne zašiti)
  • vezemo na vse vrste tekstila (bombaž, volna, svila, usnje, termovelur, keper itd.)
  • vezemo motive do velikosti: 450 x 300 mm
  • vezemo na poslovne torbe, potovalne torbe, nahrbtnike in podobno.

 

VEZENJE NA KAPE

  • vezemo na vse strani kap (čelna, bočna, zadnja stran)
  • vezemo na kape s šiltom in na smučarske kape
  • vezemo motive do velikosti: 50 x 120 mm

 

NAŠITKI

Izdelujemo tudi našitke za različne namene, predvsem pa za:

  • gasilce ,
  • motoriste,
  • ostala organizacije.

 

Na kaj moramo biti pozorni?

Ne glede na to v kakšni obliki je motiv, vas prosimo, da navedete katero dimenzijo motiva želite in katere elemente motiva naj bi izvezli v kateri barvi.

Če pošiljate motiv v PC vektorskem formatu (AI, PDF, CDR, CDT, WMF, EPS itd.) preko elektronske pošte, potem naj bo slika pretvorjena v krivulje.

 

 

Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 07 4778 550 in z veseljem vam bomo podali našo strokovno mnenje.

   

©2017 - 2024 Antares. Vse pravice pridržane.
Izvedba: 5ka.Agencija