Marsikdo se sprašuje kje lahko dobi potiskano majico, eno ali večjih količin, hitro ter ugodno. Antares je prava rešitev za tovrstna vprašanja.

Skupaj z našimi prodajnimi referenti in tehnologi vedno najdemo ustrezno rešitev.

Ponujamo različne vrste tiska kot tudi strojno vezenje. Spodaj več podrobnih opisov.

 

1) DTG: digitalni večbarvni direktni (full color) tisk

Pri nas nudimo tehniko direktnega tiska, je namenjane predvsem za tisk unikatnih dizajnov. To pomeni, da lahko potiskano majico ali drug tekstilni material z nešteto različnimi barvnimi motivi po vaši želji. Potrebujemo le dobro kakovostno sliko v .jpeg, .png, PDF ali drugem formatu.

S predhodno najavo lahko majico prevzamete ŽE ISTI DAN.  

Tiskamo lahko na: majice, prte, kape, posteljnine in povštre itd.

 

2) SITO TISK

Gre za tehniko prepustnega tiska, ki se uporablja že številna leta v tiskarstvu. Še zmeraj temelji za tehniko, ki zaradi svojih barv (plastisolo barv) zagotavlja visoko obstojnost. To tehniko tiska uporabljamo, kadar gre za večje količine naklad tiska istega dizajna. Pri tej tehniki tiska lahko natisnemo eno kot tudi več barvno grafiko.

To tehniko uporabljamo pri tisku: majic, dežnikov, delovnih oblačil pa tudi drugih materialov kot je kovina, les, plastika itd.

 

3) SITO TISKARSKI PRESLIKAČI

Verjetno eni redkih na dolenjskem, ki proizvajamo preslikače za lastno uporabo kot uporabo naših kooperantov, ki le te naročajo pri nas. Preslikači se izdelujejo preko tehnike sito tiska. Prednost le teh je, da jih lahko hranimo tudi do enega leta, ter jih po potrebni prenesemo s termično prešo. Preslikači so lahko eno kot večbarvni različnih oblik in velikosti.

Ste tiskar ali boste kmalu izdali svojo lastno blagovno znamko? Kontaktirajte nas in vam svetujemo glede izdelave vaših unikatnih logotipov.

 

4) PRESLIKAČI FLEX IN FLOX, PRINTABLE FLEX

 

4.1. FLEX tehnologija tiska se uporablja predvsem, kadar izdelujemo enostavne enobarvne dizajne manjših naklad. Material Flex se izreže s posebnih rezalnim strojem po želji naročnika oz. dizajna, ta pa se kasneje s pomočjo transferne termične preše prenese na tekstil.

Poznamo različne debeline barve flex materialov, najbolj unikatne učinke pa lahko z njimi dobimo: fluo oranžna, fluo rumena, visoko vidno (reflektivni) dizajn.

 

4.2. Enako velja za tehniko tiska FLOK. Tudi ta se preko rezalnega stroja izreže po želji naročnika ter prenese s termično prešo na tekstilni izdelek.

Tudi tu poznamo različne barve, najbolj značilne pa so po svoji unikatni »puhasti« teksturi.

 

4.3. PRINTABLE FLEX tehnologija je tehnologija, ki se izvaja v več fazah. Gre za material, ki se prav tako strojno izreže po določenih oblikah in termično prenese na tekstil, še prej pa se na ta material s posebno tehniko natisne željeni dizajn naročnika.

Pri nas uporabljamo materiale, ki so izredno tanki in se jih na samih majicah sploh več ne občuti, prav tako pa je obstojnost teh materialov zelo visoka.

 

5) STROJNO VEZENJE

Pri nas nudimo tudi vezenje na vse vrste tekstilnih izdelkov in delovnih oblačil kot tudi kape, brisače itd. Izdelujemo tudi unikatne našitke.

Vezenje je vsekakor ena izmed najbolj iskanih tehnologij dodelave na tekstil zaradi svojih tehničnih lastnosti, kot so: visoka stopnja vzdržljivosti na obrabo, lahko vzdrževanje in pa navsezadnje videz oz. izgled končnega produkta.

Dandanes lahko dosežemo različne debeline vezenin kot npr. za vezenja na kapah se uporabljajo 3D tekstura, torej izdelamo vezenje na večih nivojih oz. plasteh.

   

©2017 - 2024 Antares. Vse pravice pridržane.
Izvedba: 5ka.Agencija