Pri podjetju Antares d.o.o. vedno strmimo h korektnem odnosu s svojimi poslovnimi partnerji, hkrati pa strmimo tudi k temu, da našim zvestim kupcev/partnerjem vedno nudimo čim boljšo storitev in sodobne materiale/izdelke.

 

Pojem industrijske nalepke zajema širok spekter, ki ga je težko opredeliti kajti vsak naročnik ima svoje zahteve. Pri nas se vsakemu naročniku prilagodimo kolikor se le lahko.

 

POSTOPEK IZDELAVE

  • grafično oblikovanje nalepk in priprava za tisk
  • digitalni tisk na samolepilno PVC folijo
  • laminacija – dodatna UV in mehanska zaščita grafike
  • avtomatiziran digitalni razrez nalepk po konturi
  • pakiranje in dostava k naročniku

Pri nas izdelujemo industrijske nalepke za različne panoge:

 

1) Nalepke za promocijo in marketing

Samolepilne etikete so lahko odlično orodje za širjenje prepoznavnosti vaše znamke, hkrati pa lahko tako vaše stranke na inovativen način opozorite na novosti in znižanja.

 

2) Nalepke za kozmetiko in farmacijo

Zaradi vsebnosti maščob ali topil je pomembno, da so vaše etikete odporne, s svojim izgledom ter kvaliteto pa izstopajo iz konkurence in prepričajo vaše stranke.

3) Nalepke za prehrambene izdelke

Vaše vrhunske produkte označite z edinstveno etiketo, ki bo vzbudila pozornost in hkrati ustrezala vsem predpisanim standardom.

 

4) Nalepke za kemično industrijo

Z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem zahtev ADR zakonodaje vam lahko ponudimo visoko obstojne etikete, ki bodo prenesle visoke temperature in močne kemične vplive.

 

5) Nalepke in zaščitne nalepke

V industriji in široki potrošnji je vedno večja potreba po uporabi raznih varovalnih in zaščitnih elementov. Varnostne in zaščitne nalepke so v teh primerih ekonomična in zanesljiva rešitev.

 

6) Nalepke za varnostni inženiring in elektro napetostne nalepke

Od evakuacijskih luminantnih etiket, označevanje gasilnikov in nalepk za opravljen servis, pa vse do elektro nalepk.

 

Nalepke po meri

Pri izdelavi nalepk omejitev praktično ni. Glede na vaše zahteve bomo skupaj našli ustrezno rešitev, ne glede na to ali gre za izrez po meri, posebne barve ali pa celo za hologramske nalepke.

 

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Kakšna je minimalna količina naročenih nalepk?

Zaradi prilagojene proizvodnje tiska nalepk lahko naročite tudi 1 kos nalepke vendar z večanjem količine pade cena na posamično nalepko, saj je strošek priprave vedno enak.

 

Kakšne vrste lepila pri nalepkah so na voljo?

Izbiramo lahko med zelo močnim in obstojnim lepilom, navadnim lepilom primernim za gladke podlage in removable lepilom, ki omogoča lahko odstranitev nalepk brez ostankov na podlagi.

 

Kakšne vrste tiska nalepk poznamo in kakšna je cena?

Nalepke se lahko tiska v digitalni, sitotisk ali fleksotisk tehniki. Fleksotisk nalepke so konkurenčne pri večjih nakladah (50.000 kos in več), sitotisk tehnika tiska je izjemno obstojna in konkurenčna do količine 50.000 kos. Digitalna tehnika tiska je najbolj konkurenčna pri majhnih in srednjih nakladah. Cena je vedno odvisna od dimenzije, količine in vrste materiala.

 

Kakšne vrste lepila pri nalepkah so na voljo?

Izbiramo lahko med zelo močnim in obstojnim lepilom, navadnim lepilom primernim za gladke podlage in removable lepilom, ki omogoča lahko odstranitev nalepk brez ostankov na podlagi.

 

Pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in z veseljem vam bomo podali dodatno mnenje in ponudbo.

   

©2017 - 2024 Antares. Vse pravice pridržane.
Izvedba: 5ka.Agencija