V mesecu avgustu smo se udeležili jubilejnega 60. Pomurskega sejma AGRA, ki je potekal med 20. in 25. avgustom 2022.

 

Z oblacila-obutev.si, smo se predstavili novemu področju v Sloveniji, natančneje v severno-vzhodnem delu Slovenije.

 

Predstavili smo se kar z nekaj novosti, ki so še bolj popolnile naš prodajni asortiment izdelkov spletne strani oblacila-obutev.si.

 

Začnemo lahko z gozdarskimi oblačil, ki so na tem sejmu požela veliko zanimanja in zadovoljstva pri končnih kupcih. Nova linija gozdarskih hlač blagovne znamke SIP Protection je navdušila vsakogar, ki jih je preizkusil. Lastnost, ki predvsem navduši je kako zelo lahke so hlače. Prav tako gozdarske čelade Protos ene najboljših na tržišču, so imela veliko zanimanja. Na voljo za preizkus udobja, kvalitete in velikosti smo imeli še nekaj gozdarskih jaken, rokavic in majic.

 

Tu pa se naš nabor izdelkov komaj začenja. Predstavili smo prav tako blagovno znamko MACSEIS, katere zastopniki smo že 5. leto. Navdušenje med preizkušanjem oblačil med obiskovalci ni bilo mogoče skriti. Nasmehi in zadovoljstvo že ob prvem stiku je bilo veliko. Bistvene prednosti, ki jih nudi blagovna znamka so zračnosti, športni videz, komfort, lahkotnost, ergonomičnost… Oblečete se lahko od glave do peta, saj ima v svojem naboru, nogavice, hlače za delo in prosti čas, kratke majice, kratke hlače za delo in prosti čas, jakne za delo, puhovke, jakne 3v1, visokovodna oblačila, oblačila za varnostne službe, softshell jakne, brez rokavnike, softshell brezrokavnike, kape, oblačila odporna na vodo.

 

ARDON. Blagovna znamka, ki zajema vse od zaščite glave, sluha, delovnih rokavic, delovne hlače, delovne majice, polo majice, delovne jakne za vse poklice, kratke hlače, delovne čevlje, farmer hlače, hlače na pas, zaščitne čevlje in še bi lahko naštevali. Kaj vse smo v bistvu predstavili na sejmu AGRA v Gornji Radgoni si lahko pogledate na spletni strani www.oblacila-obutev.si pod zavihek BLAGOVNE ZNAMKE, izberete blagovno znamko ARDON in dobili boste vse našteto na enem mestu.

 

VM footwear je tudi ena izmed blagovnih znamk, ki nas spremlja že dolgo časa in se je kot znamka v nekaj letih odlično prijela na slovenskem trgu. To smo tudi opazili na samem sejmu, kjer se je porajalo kar nekaj zanimanja za obutev prej naštete blagovne znamke. Zaščitni čevlji (zaščitna obutev), pohodni čevlji (pohodna obutev), delovni čevlji (delovna obutev), škornji, taktična obutev (za policiji, vojsko in ostala specializirana združenja oz. operacije), vse to in še veliko več vam ponuja blagovna znamka VM footwear. Celotno ponudbo na naši spletni strani si lahko ogledate na povezavi: https://www.oblacila-obutev.si/kategorije.html?blagovna_znamka=5604.

 

Zraven vsega kar ponuja naša obširna spletna trgovina z delovnimi, funkcijskimi, zračnimi in lahkimi oblačili in obutvijo za delo in prosti čas, smo predstavili tudi naš sistem poslovanja in storitve, ki jih izvajamo na podjetju ANTARES. Sistem poslovanja: Vse na enem mestu.

 

Za podjetja poskrbimo, da so opremljena od začetka do konca. Ali gre to za zunanjo podobo, kot so oblačila, da je podjetje urejeno, kot, da ima urejeno vizualno podobo. Za vse to poskrbimo mi. Tiskovine (kuverte, vizitke, dopisni listi, offset tisk), tisk vseh tehnik (veliko formanti tisk, tisk na papir, razrez, sito tisk itd.) na vse vrste materialov, carwrap (polepitev avtomobilov), novoletna darila in darila za zaposlene, grafično oblikovanje, CGP (celostne grafične podobe), oblikovanje logotipov, vezenje oblačil in kap, svetlobni napisi in 3D napis, 2D napisi, table za označevanje in še veliko več, vse to zagotavljamo pod eno streho.

 

Obiščite nas v naših poslovnih prostorih na sedežu podjetja ali v Krškem v Quladiji Krško, kjer se lahko posvetujete in oddate svoje naročilo.

 

Odlikujejo nas visoke zaloge izdelkov in materiala, kar nam omogoča zelo hitro izvedbo na vseh področjih.

   

©2017 - 2024 Antares. Vse pravice pridržane.
Izvedba: 5ka.Agencija